Boliglånsekspert: – Med dette nye lånet sparer kundene tusenvis hver måned

– De fleste blir forbauset over hvor mye de kan spare med vårt nye lån, og dessuten hvor smidig prosessen er, forteller Inger Helene, boliglånsekspert i Instabank.

For ett år siden lanserte Instabank en helt ny type lån som et bedre alternativ til forbrukslån. Det har vist seg å være en stor suksess, og siden lansering har Inger Helene hjulpet hundrevis av kunder til en bedre økonomisk hverdag.

Inger Helene hos oss har hjulpet mange med å refinansiere kredittkortgjeld og smålån i boligen.

«Hvorfor gjorde jeg ikke dette for lenge siden?»

De fleste er kjent med man kan få lavere kostnader ved å samle kredittkortgjeld og smålån til ett forbrukslån. Derimot er det få som vet at det finnes et nytt alternativ med vesentlig lavere rente, lenger nedbetalingstid og mulighet til å låne mer enn hva som er tilfelle med et forbrukslån.

Kundene som Inger Helene hjelper får redusert sine månedlige lånekostnader, og de opplever en mye romsligere økonomi.

– Det har vært flere kunder som har spurt seg selv «Hvorfor gjorde jeg ikke dette før?», forteller Inger Helene, før hun svarer på spørsmålet: – Noe av svaret er vel at det er et nytt type lån, men jeg tror også mange vegrer seg fordi de tenker at det er en tungvint prosess. Det finner de raskt ut at det ikke er.

Les mer og søk om lån med sikkerhet her.

Mye enklere enn et vanlig boliglån

De fleste som har tatt et boliglån er kjent med at det kan være en tidkrevende prosess som kan ta ukesvis å fullføre. I tillegg må man fremskaffe mye informasjon som ofte er omstendelig å få levert til banken.

Instabanks nye lån med sikkerhet i bolig har forenklet disse prosessene, og i mange tilfeller hentes all informasjon inn automatisk når kunde sender inn lånesøknaden.

– Kundene blir overrasket over hvor enkelt det er sammenlignet med vanlige boliglån. Alt gjøres digitalt, og i teorien kan en stor del av lånene utbetales på dagen, forklarer Inger Helene.

Du beholder ditt eksisterende boliglån

Selv om du allerede har et boliglån i en annen bank, kan du beholde dette når du tar Instabanks nye lån med sikkerhet i bolig.

– Vi tar et såkalt 2. prioritetspant i boligen. Det betyr i praksis at vår sikkerhet kommer etter lånet du allerede har, og du kan få lånet hos oss uten å tenke på lånet du allerede har. Dette høres teknisk ut, men er selvsagt noe vi ordner uten at du behøver å tenke på det, sier Inger Helene.

– Dersom du betaler på kredittkort eller forbrukslån, eller trenger penger til et prosjekt du ønsker å realisere, så anbefaler jeg å sende en søknad slik at du kan få et uforpliktende tilbud fra oss. Det kan være mye å hente på det, avslutter Inger Helene med et smil.

Låneeksempel: Nom.rente 5,7%. Eff.rente 6,32%, 800.000, o/24 år, kostnad: 732.049, Totalt: 1.532.049

Les mer og søk om lån fra kun 3,99 prosent rente

Søk om lån med sikkerhet her

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.