Ta testen i dag!

Vi i Instabank tenker ikke som en bank – vi tenker som deg. Men hvem er du egentlig? Er du en hverdagshelt eller en livsnyter, bor du i byen eller på landet – og har det noe å si?

Ta hvem er du testen i dag og finn ut hvilken økonomisk type du er, og få skreddersydde tips og tilbud som passer deg.

Testen er basert på store mengder data om nordmenn fra hele vårt vidstrakte land. 

Del på

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Kan utseende fortelle hvem du er?

Det er ikke alltid lett å se hvem som er interessert i hva basert på utseende – som vår kundesjef Helge Midttun fant ut da han tok turen ut i Oslos gater og intervjuet folk om deres interesser.

Se opptakene fra Helges intervjuer, og sjekk hvilken kategori Helge selv havnet i, i vårt eget intervju med ham her.

Interessert i å lære mer om hvordan testen ble laget? Klikk her for å lese mer om testen som er basert på store mengder statistikk og data fra hele vårt vidstrakte land.

Hvem er vi i Instabank?

Vi er et team på 30 personer som holder til på Skøyen i Oslo. Vi er en norsk digital bank som tilbyr lån, sparing og forsikring i Norge, Finland og Sverige – tilpasset deg og din hverdag.

Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg.

Når jeg tar testen, hva brukes dataene mine til?

Når du tar testen så bruker vi svarene dine til å kartlegge din økonomiske type basert på data fra InsightOne. Dersom du krysser av for å motta nyheter og produktinfo fra Instabank, så vil vi fra tid til annen sende deg info. Vi deler ikke dataene dine med noen, og du kan selv velge å avregistrere deg nårsomhelst. Databeskyttelse er svært viktig for oss i Instabank. Klikk her for å lese om cookies og våre personvernregler.