Nyhet! Gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi til Instabank kunder

– Vi i Instabank ønsker å gi våre kunder en bedre økonomisk hverdag og nå kan vi tilby våre kunder et gratis medlemskap i Norsk Familieøkonomi. Det betyr at de får tilgang til godt innhold og ikke minst gode avtaler, sier CEO i Instabank, Robert Berg.

I første omgang er det snakk om et digitalt medlemskap som vil gis til kunder som har et lån med sikkerhet i bolig i Instabank, og på sikt vil alle kunder få dette tilbudet.

Dette medlemskapet inkluderer blant annet tilgang til Norsk Familieøkonomi sine tips- og rådgivningssider, ID-tyveriforsikring , medlemsfordeler gjennom kjente merkevarenavn som Talkmore, Strim, Tibber, Codan forsikring og IF Vertikal Helse. I tillegg har de et nettmagasin med nyttige artikler, medlemshistorier og tester og undersøkelser, samt netthandel med cashback.

Samarbeidet inkluderer også gratis rådgivningstime

Director Mortgages i Instabank, Jeba Sithamparanathan, sier at samarbeidet med Norsk Familieøkonomi også vil inkludere rådgiving og oppfølging til Instabank sine lånekunder som har særskilt behov for tettere veiledning ifb med sin privatøkonomi.
Mange av kundene våre har hatt økonomiske utfordringer i en periode av livet, og vi har hjulpet de til å samle gjeld og dermed få lavere kostnader og en bedre oversikt over økonomien. Dette vil vi gjerne følge opp og tilbyr derfor personlig veiledning gjennom Norsk Familieøkonomi. Vi tror dette blir tatt godt imot av kundegruppen vår, forteller Jeba.


Mer om Norsk Familieøkonomi

Norsk Familieøkonomi har i over 25 år gitt råd som har betydning for norske familiers personlige økonomi, og de har forhandlet fram gode og lønnsomme avtaler for sine medlemmer. Norsk Familieøkonomi snakker medlemmenes sak i møtet med alt fra banker og forsikringsselskap, til boligutviklere og myndigheter.

Vi gleder oss til samarbeidet!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.