Om oss

Instabank ble etablert som en heldigital bank høsten 2016, og vi fikk raskt en sterk posisjon i det nordiske markedet. Etter mindre enn fire år er vi stolte av å ha 50.000 kunder hos oss. Enten med lån eller innskudd.

Vi har hele tiden jobbet for å gjøre kundeopplevelsen så smidig som mulig ved å utvikle nye løsninger. Vår ekspertise på betalingsteknologi og salgsfinansiering, ofte kalt paytech, har vært sentral for vår utvikling.

Det vil det også være når vi nå går inn i en ny fase for Instabank.

Fremover vil vi bruke vår teknologi for å kunne tilby pantelån på en ny og enklere måte for kunden. Vi vil også bruke vår paytech ekspertise for å bistå norske selskaper med å skape nye forretningsmuligheter.

Mange selskaper har de siste årene opplevd store endringer i sine rammebetingelser som følge av blant annet delingsøkonomi, åpen innovasjon og behov for økt bærekraft.

Det betyr at stadig flere ønsker å gå fra å selge produkter til å tilby produktet som en form for tjeneste. Streaming, bybil og smarthus-løsninger er bare starten. Dette krever imidlertid at etablerte selskaper må endre forretningsmodell.

Da er finansiering gjerne en stor utfordring siden investeringene må tas i forkant, mens inntektene kommer inn over tid – ofte i form av abonnementer.

Vår ambisjon er å være en paytech partner for selskaper som vil innovere sin forretningsmodell og skape verdiøkende tjenester for sine kunder. Slik kan vi bidra til digitale transformasjon og verdiskaping som Norge trenger.

Instabank er en liten, agil og handlekraftig organisasjon som heier på alle som ønsker utvikling.

Velkommen til oss,

Mvh

Robert Berg

Vi i Instabank er opptatt av å gjøre din hverdag enklere

På en rask og hyggelig måte muliggjør vi dine små og store ambisjoner.

Vi er en ny digital bank som tilbyr lån, sparing og forsikring – tilpasset deg og din hverdag. Instabank jobber hele tiden med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle måten du bruker banktjenester. Vi tenker ikke som en bank, vi tenker som deg. Velkommen til Instabank.

Hvem flere står bak?

I tillegg til Robert Berg og Eivind Sverdrup, som begge jobber i bankens ledelse, er det flere andre som har vært med helt fra begynnelsen.

Vi er stolte av våre medgründere, som har muliggjort denne reisen – disse holder alle sammen til i Stavanger-traktene. Dette er Einar Hanasand, Halvard Velde, Rolf Hodne, Kjell Bjelland, Terje Sandvik og Kristian Falnes. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Lån

Søk helt uforpliktet om beløpet du ønsker – få tilbud basert på din økonomi.

Sparekonto

Start din sparing hos oss i dag – og få en av markedets beste renter.

Instapay Mastercard

Instapay Mastercard – et nytt kredittkort med lav rente på bare 14,9 %.