Samfunnsansvar

“Alle barn har rett til en barndom uten vold! Derfor har vi i Instabank valgt å støtte opp om No Finish Line og det fantastiske arbeidet som Stine Sofies Stiftelse gjør for å sikre barn en trygg barndom uten vold og overgrep” – Robert Berg, banksjef i Instabank

Instabank tar samfunnsansvar

Siden oppstarten av Instabank høsten 2016 så har vi diskutert muligheter banken aktivt kan bidra til et bedre samfunn på. Det er vårt syn at det er viktig at alle, både enkeltpersoner og bedrifter bidrar og tar samfunnsansvar.

Etter innspill fra mange av de ansatte og diskusjoner i ledergruppen så endte vi opp med to kriterier som vi ønsket å fokusere på; et lokalt initiativ i Norge med fokus på barn.

Instabank støtter Barnekreftforeningen i 2022

Instabank sparker i gang sin egen lille veldedighetsinnsamlingsaksjon på den internasjonale barnekreftdagen 15.februar!  Vi ønsker å støtte Barnekreftforeningen ved å motivere til fysisk aktivitet hos alle våre ansatte.
Aksjonen vår heter «Kom i form for en god sak».

Fra og med tirsdag 15.februar og i 32 uker fremover, skal ansatte samle inn penger til Barnekreftforeningen gjennom 7 ulike fysiske aktiviteter: ski, løping, sykling, ballspil eller svømming. Hver økt gir 50 kr til Barnekreftforeningen.

Målet vårt er å samle inn hele 200 000 kr.

Vi avslutter innsamlingen i september med løpet «Løp for meg».

No Finish Line Oslo

Sommeren 2018 var vi stolte av å annonsere vår støtte til No Finish Line Oslo. No Finish Line Oslo er et veldedighetsarrangement som arrangeres av Thor og Susanne Hushovd og som setter fokus på vold og overgrep mot barn.For å skape engasjement rundt No Finish Line Oslo 2018 utfordret vi tidligere verdensmester i sykling, Thor Hushovd, til å sykle om kapp mot småbarn på trehjulssykler.

Hva er No Finish Line Oslo?

No Finish Line består av en løype på 800m som ble satt opp på Rådhusplassen i Oslo fra 20. – 23. september 2018. Banen var åpen døgnet rundt og man kunne gå eller løpe så mange runder man ville, og for hver runde donerte No Finish Line sponsorene 10 kr til Stine Sofies Stiftelse og stiftelsens arbeid for å sikre alle barn i Norge en barndom uten vold og overgrep. Les mer om Stine Sofies Stiftelse her.

I tillegg til å bidra til No Finish Line finansielt som sponsor, så meldte også Instabank seg på arrangementet med sitt eget Insta-team som løp/gikk på ettermiddagen 21. september, som var bankens to-årsdag!

Om oss

I Instabank er vi opptatt av å fjerne barrierene og gjøre din hverdag enklere.

Kundeomtaler

Våre kunders tilbakemeldinger er viktige for oss, og danner grunnlaget for alt vi gjør.

Instabloggen

Sjekk Instabloggen for tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.