Instabank fyller to år

I dag er det to år siden Instabank åpnet dørene og de første kundene ble tatt imot. Vår visjon med Instabank var å skape den beste kundeopplevelsen ved å forenkle bruken av banktjenester.

I dag, to år senere, har vi fremdeles den samme visjonen og det samme målet – å forenkle hverdagen for våre kunder og bidra til å realisere deres små og store ambisjoner. Ved å tilby heldigitale løsninger for lån, sparing og forsikring kan vi fokusere på enkelhet og tilgjengelighet, som vi mener er viktig for alle i en travel hverdag.

I motsetning til mange to-åringer, så er det veldig lite trass i Instabank – men et høyt tempo og kontinuerlig utvikling i et forsøk på å begeistre våre kunder er en del av vår hverdag.

I løpet av de siste to årene har vi lansert lån og sparing i Finland, og snart står Sverige for tur.

– Det er flott å stoppe opp og anerkjenne at Instabank har kommet langt i løpet av disse to årene, sier banksjef Robert Berg. Samtidig er det enda hyggeligere å se fremover på alt det vi skal realisere i de neste to årene. Jeg mener at vårt fokus på gode, enkle digitale løsninger kombinert med den beste kundeopplevelsen setter oss i en unik posisjon for å møte kundens behov både nå og i tiden fremover.

Vårt fokus er fremdeles å fjerne barrierene ved å skape den beste kundeopplevelsen, og basert på kunders tilbakemeldinger føler vi oss stolte av å kunne fastslå at vi er på god vei! Les noen av våre kunders anmeldelser av oss her.

I dag feirer vi oss selv ved å sponse og delta på No Finish Line Oslo, som jobber for å sikre alle en trygg barndom uten vold og overgrep, samtidig som vi ønsker å utbringe en stor takk til alle våre kunder som har valgt oss.

I Instabank tenker vi ikke som en typisk bank, vi gjør vårt beste for å tenke som deg.

 

21.09.2018

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.