Instabank sponser No Finish Line Oslo

Vi i Instabank er stolte av å meddele at vi sponser årets No Finish Line Oslo som avholdes på Rådhusplassen 20. – 23. september.

“Alle barn har rett til en barndom uten vold! Derfor har vi i Instabank valgt å støtte opp om No Finish Line og det fantastiske arbeidet som Stine Sofies Stiftelse gjør for å sikre barn en trygg barndom uten vold og overgrep”, forteller CEO i Instabank, Robert Berg.

Hva er No Finish Line? 

No Finish Line Oslo arrangeres for å sette fokus på et tema som ofte blir sett på som tabubelagt. Mange barn og unge i Norge utsettes daglig for vold og overgrep. Mange av disse kunne fått hjelp om de fortalte om det til noen voksne de stoler på. Men fordi vi idag har et alt for lite fokus på temaet vil mange barn fortsette å lide. Ofte i stillhet! Bidra til å hjelpe de barna som har det vondt ved å delta på No Finish Line. Alle som deltar bidrar til en barndom uten vold.

  • For hver runde man løper eller går vil No Finish Line sine støttespillere gi 10 kroner til Stine Sofies Stiftelse. Det eneste du trenger å gjøre er å melde deg på, og begynne turen!
  • Løypa er åpen 24 timer i døgnet.
  • En runde er 800 meter og man kan gå eller løpe så mange runder man vil!
  • Deltageravgiften er kr 50 for barn og kr 100 for voksne.

No Finish Line har tidligere blitt arrangert i Monaco og Paris, nå er det Oslo som står for tur.

Besøk hjemmesiden til No Finish Line for å lese mer om arrangementet og for å melde deg på!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.