Salget er i full sving, og nå kan det lønne seg å slå til!

Salget på Skeidar er godt i gang – det kan det lønne seg å benytte seg av!

Er du sikker på at den gamle madrassen er grunnen til at ryggen verker? Er sofaen dere kjøpte når barna var små – falmet og full av gamle matflekker? Da kan januarsalget være tiden å gjøre noe med den vonde sengen og gamle sofaen!

Kjenner du deg igjen?

La oss ta sengen som et eksempel. På helpris koster den nye sengen du har sett på 26 000 kroner. Nå er den satt ned med 50% som er et råbra tilbud som lokker. Det eneste problemet er at du ikke har 13 000 kroner på konto akkurat i dag, etter julen. Da kan en Handlekonto på Skeidar være en god løsning for deg.

Dersom du oppretter en Handlekonto på 13 000 kroner i dag og kjøper sengen så må du betale renter og gebyr på kjøpet. Selv om du kanskje bruker et helt år på å betale tilbake så vil ikke sengen koste deg mer enn 14 736 kroner totalt – eller 1 288 kroner i måneden – med Handlekonto, som jo er mye mindre enn 26 000 kroner om du venter til du har pengene og må kjøpe sengen på helpris.

Sjekk selv med vår enkle Handlekontokalkulator.

Med Handlekonto hos Skeidar kan du handle i dag, og betale tilbake over tid – enkelt og greit.

Les mer om Handlekonto her og søk i dag via mobilen direkte i kjøpsøyeblikket eller fra PCen før du drar til butikken.

Kampanjetid!

Akkurat nå og frem til 16. februar 2020 kan du også benytte deg av 6 måneders rente- og gebyrfri betalingsutsettelse hos Skeidar!

Ønsker du å handle i dag og utsette betalingen? Benytt deg av kampanjen og få 6 måneders rente- og gebyrfri betalingsutsettelse når du handler for mellom 10 000 – 75 000 kroner frem til 16. februar 2020.

Søknadsskjemaet for Handlekonto og betalingsutsettelsekampanjen er heldigitalt og du får svar umiddelbart. Søk nå!

Låneeksempel: effektiv rente 21,38%, 25 000 kr, o/1 år, kostnad: 2 723 kr, totalt: 27 723 kr

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.