Spar flere tusen med riktig kredittkort

Noen ganger kan behovet for noe nytt melde seg før vi har rukket å spare opp pengene. Men med riktig kredittkort kan du slå til når du trenger det – og i tillegg spare tusenvis av kroner på kjøpet.

Skal du for eksempel pusse opp hjemme eller gå til innkjøp av interiør og større ting som sofa, seng eller hvitevarer, er det ikke alltid du har tid og mulighet til å spinke og spare i forkant. Velger du å bruke riktig kredittkort, kan du få flere fordeler du kanskje ikke var klar over.

Instapay Mastercard er en helt ny type kort som gir deg en av markedets aller laveste renter på 14,9 %. Til forskjell fra andre kredittkort har ikke Instapay-kortet en rentefri periode i starten, men til gjengjeld en jevnt over mye lavere rente. Dette gjør Instapay Mastercard til det beste kredittkortet for deg som ikke kan betale hele beløpet allerede neste måned, men trenger litt lenger tid på kredittkortregningen.  

Slik kan du spare tusenvis av kroner med Instapay Mastercard

Men hvordan kan man spare penger ved å bruke et kredittkort? Se for deg følgende scenario: Spisestuen du har ønsket deg er plutselig på salg, men du har ikke råd akkurat der og da. Du venter derfor med å handle og begynner å spare, men når pengene endelig er spart opp, er tilbudet over og du må kjøpe produktene til full pris. Med Instapay Mastercard kan du slå til på det gode tilbudet – og fortsatt spare tusenvis av kroner sammenlignet med å kjøpe spisestuen til full pris.

Hvor mye du kan spare med Instapay-kortet, vil avhenge av fullprisen og rabatten på det du skal kjøpe, i tillegg til hvor lang nedbetalingstid du velger. Regnestykket kan for eksempel se slik ut: En spisestue satt ned fra 60 000 kroner til 30 000 kroner betalt ned over en periode på 24 måneder med 14,9 % rente, kommer på totalt 35 836 kroner. Bruker du derimot et vanlig kredittkort med en rente på 21,99 % og betaler ned over samme tid, kommer totalen på 37 955 kroner. Betaler du med Instapay-kortet, kan du altså spare mer penger på salget enn om du betaler med et tradisjonellt kredittkort.

Planlegg store innkjøp – spar enda mer

Black Friday, januarsalg, vårsalg, høstsalg og butikkenes egne salgskampanjer – mulighetene for å gjøre noen virkelig gode kupp er mange. Det kan derfor lønne seg å ikke bare tenke på hva du skal kjøpe, men også når du skal kjøpe det. Når behovet for noe nytt melder seg, undersøk om det er salg på det i nærmeste fremtid. Betaler du med Instapay-kortet, får du større frihet til å planlegge innkjøpene dine basert på når det er gode tilbud på det du trenger.

Kjøp det når du trenger det

Livet er uforutsigbart – og noen uforutsette ting kan få større økonomiske konsekvenser enn andre. Plutselig kan varmtvannsberederen ryke og gi deg en liten vannskade på badet. Når du uansett må kjøpe ny varmtvannsbereder og få inn håndverkere for å fikse skaden, hadde det kanskje vært praktisk å ta den etterlengtede oppgraderingen av baderominnredningen i samme slengen? Med Instapay Mastercard kan du få mulighet til å ta alt samtidig, i stedet for å måtte ta varmtvannsberederen en måned, fikse vannskaden den neste og siden ta flis for flis når du kan. I tillegg til at det ofte blir rimeligere å få gjort alt håndverket samlet, kan du også nyte det nye badet mye tidligere, og med Instapay-kortet får du betraktelig lavere utgifter enn om du hadde valgt et annet kredittkort. Undersøker du i tillegg om du kan finne ny varmtvannsbereder, baderomsinnredning og fliser på salg, kan du også ende opp med å spare penger totalt sett!

Noen ganger er det mest gunstig å kunne ta det når det passer, uansett om du trenger en ny platting før sommeren, nye vinduer før høsten eller nytt spisebord før jul. Betaler du med Instapay-kortet får du friheten til å selv bestemme når oppgraderingene skal skje og få ting på plass når du har behov for det, i stedet for å måtte vente til hele beløpet er spart opp.

Fleksibilitet til å handle når og hvor du vil

Med Instapay Mastercard får du full fleksibilitet til å handle i butikk eller nettbutikk både i Norge og i utlandet, slik at det blir enklest mulig for deg å kjøpe det du trenger. I nettbankenInstabank.no får du alltid full oversikt over saldo og transaksjoner, noe som gir deg god kontroll over både nedbetalingstiden og totalkostnaden.

Hjelpen du trenger

Vi kan kanskje ikke hjelpe deg med å pusse opp eller montere tunge møbler, men dersom det er noe du lurer på om Instapay-kortet og mulighetene det gir deg, kan du alltid kontakte oss når og hvordan det måtte passe deg – enten det er på telefon eller epost.

Les mer om Instapay Mastercard her eller fyll ut dette skjemaet for å søke om Instapay Mastercard i dag.

Låneeksempel: nom. rente 14,9 %, eff. rente 18,13 %, 45 000 kr, o/1 år, kostnad: 4 194 kr, totalt: 49 194 kr

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.