Tilbakemeldinger betyr mye for oss

Våre kunders tilbakemeldinger danner grunnlaget for alt vi gjør.

Da vi åpnet banken hadde vi en klar ambisjon om å endre måten folk bruker banktjenester på. For å lykkes med dette prøver vi å ikke tenke som en bank, men heller tenke som våre kunder – som deg. Det er grunnen til at vi bruker mye tid på å snakke med folk akkurat som deg.

Kontinuerlig feedback

Hver gang vi får en ny kunde ber vi vedkommende gi oss en anmeldelse på Trustpilot, verdens største nettsted for forbrukere å dele opplevelser.

Per dags dato har over 600 kunder i Norge delt sine erfaringer med oss og vi er veldig stolte av å ha oppnådd fem av fem stjerner som plasserer oss i Trustpilots høyeste kategori som er “Enestående“. Les noen av våre kundeomtaler her.

Årlig kundeundersøkelser

I tillegg til kontinuerlig feedback via Trustpilot så ber vi også våre kunder om å svare på en kort kundetilfredshetundersøkelse en gang i året.  Undersøkelsen fokuserer på spørsmål om hva våre kunder syns vi gjør bra og hva vi kan gjøre bedre.

I 2018 kundeundersøkelsen sa 70 % av kundene som besvarte undersøkelsen at de synes Instabank i stor eller meget stor grad lykkes med å ha fokus på tilgjengelighet, enkelthet og positive kundeopplevelser. Hele 89 % sa at de var meget eller stort sett fornøyd med Instabank, og 78 % sa at de enten helt sikkert eller sannsynligvis ville anbefale Instabank til andre.

Videreutvikling av våre tjenester

I Instabank tilbyr vi idag lån, sparing og forsikring, og vi jobber hele tiden med å utvikle nye tjenester og produkter som skal forenkle hverdagen til våre kunder. Meld deg på vårt nyhetsbrev på Instabloggen for å holde deg oppdatert med nyheter fra oss, samt hverdagsøkonomi tips, og inspirasjon til hjem og fritid. Ønsker du å gi oss en tilbakemelding, eller er det noe du lurer på? Ta kontakt med vårt kundesenter, vi har blant markedets lengste åpningstider (se nederst på siden)!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.