Banksjef: Slik kan du benytte boligverdien til å refinansiere dyr gjeld

Har du dyre smålån som hindrer deg i å leve som du vil? Eller har du kanskje fått et samlelån med litt for høy rente?

Da kan løsningen være en helt ny type lån fra Instabank, som gir deg langt gunstigere betingelser enn andre typer refinansiering, og gjør det enklere å ta kontroll over økonomien igjen.

Stadig flere har begynt å oppdage fordelene med å ta opp lån med sikkerhet i egen bolig.

Enten de ønsker å pusse opp kjøkkenet, begi seg ut på en reise eller utforske den norske skjærgården i ny båt, kan de nå oppfylle drømmen og samtidig få bedre oversikt over egen økonomi.

Søk om lån med sikkerhet – få svar umiddelbart

Men det mange kanskje ikke er klar over, er at et lån med sikkerhet også kan være en gunstig måte å refinansiere kredittkortgjeld og dyre smålån på.

Hva er egentlig et lån med sikkerhet?

HAR LANSERT EN NY TYPE LÅN FOR REFINANSIERING:
Banksjef Robert Berg tilbyr en ny type lån som gir lav rente fordi det tar sikkerhet i bolig, samtidig som du kan beholde ditt eksisterende boliglån.
I tillegg får du bedre rente og lavere terminbeløp enn det du får når du for eksempel tar opp et forbrukslån.

Søk om lån med rente fra 3,99 %

– Å refinansiere dyre smålån ved å ta opp et lån med sikkerhet i egen bolig,
kan være et effektivt grep for å redusere de månedlige kostnadene og på den måten spare penger, forteller administrerende direktør i Instabank, Robert Berg.

Når du velger å refinansiere kredittkortgjeld og andre smålån, tar banken i praksis over gjelden du har i andre banker og samler dem i ett felles lån, også kalt samlelån. I stedet for å måtte bekymre deg over uoversiktlige betalingsfrister og regninger som hoper seg opp i postkassa,
trenger du i stedet bare å forholde deg til én faktura med fast trekk og fast betalingsfrist.

Sikkerhet i eiendom kan gi ekstra gunstige betingelser. Tar du opp et lån til refinansiering hos Instabank, forplikter du deg til å betale ned hele eller deler av lånebeløpet på å nedbetale eksisterende gjeld. Renten du tilbys, avhenger av økonomien din og hvilken nedbetalingstid du velger.

I Instabank tar vi såkalt 2. prioritetspant i boligen, noe som betyr at du som kunde kan beholde ditt eksisterende boliglån – enkelt og greit.

Når du stiller med fast eiendom som sikkerhet gir det deg både lavere rente og fleksible lånebetingelser, avslutter Berg.

Lån med sikkerhet – fordeler
– Lån opptil 7,5 millioner kroner
– Få vesentlig lavere terminbeløp
– Heldigital og enkel prosess
– Søk på nett og få umiddelbart svar

Instabank tilbyr en heldigital og enkel prosess sammenlignet med et ordinært boliglån. Når du sender inn en søknad, får banken informasjon om boligen din fra offentlige register. Instabank kan dermed raskt beregne om du kan låne mer på boligen, og eventuelt hvor mye.

Låneeksempel:
Nom.rente 5,7%. Eff.rente 6,32%, 800.000, o/24 år, kostnad: 732.049, Totalt: 1.532.049

Søk om lån med sikkerhet her

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.