Banksjef: Benytt boligverdien din til å pusse opp

Har du planer om å pusse opp kjøkkenet eller badet, eller kanskje du har andre prosjekter på gang? Dersom du eier bolig kan du benytte denne til å finansiere oppussing eller andre prosjekter. En oppgradering vil som regel være en langsiktig investering som igjen vil øke boligens verdi. 

Det er ikke alltid man har mulighet, eller ønske om, å ta kontakt med sin eksisterende boliglånsbank for et tilleggslån. Instabank tilbyr derfor et enkelt låneprodukt med sikkerhet i bolig. Det fungerer slik: du beholder ditt nåværende boliglån hos hovedbankforbindelse, mens Instabank tar såkalt 2. prioritetspant i boligen som sikkerhet for det nye lånet.

Siden vi tar 2. prioritetspant er renten litt høyere enn et vanlig boliglån, men langt gunstigere enn et standard forbrukslån som også mange velger å benytte til å finansiere oppussing.

Hva betyr det å ha “friverdi i boligen”?

Alle som har “friverdi” tilgjengelig i boligen har mulighet til å ta et lån med sikkerhet hos Instabank.

For eksempel:
Du kan låne opp til 85 % av boligens verdi. Dersom du har et lån på 3 millioner og boligens verdi er 6 millioner, har du i prinsippet en friverdi på 2,1 millioner kroner.  Du kan altså låne ytterligere 2,1 millioner kroner (85 % av 6 millioner = 5,1 mill – eksisterende lån på 3 mill) med sikkerhet i din bolig til god rente.

Søk om lån med sikkerhet – helt uforpliktende

Låneeksempel:
Nom.rente 5,7%. Eff.rente 6,32%, 800.000, o/24 år, kostnad: 732.049, Totalt: 1.532.049

Med vårt nye lån kan du få badet du har drømt om.

Instabank har hjulpet mange kunder etter det nye lånet ble lansert for 1,5 år siden.  Robert Berg, CEO i Instabank, sier at lånet har blitt tatt meget godt i mot i markedet.

– Det er nok den enkle låneprosessen sammenlignet med de tradisjonelle boliglånene kundene våre er mest fornøyd med. Når du sender inn en søknad, får banken informasjon om boligen din fra offentlige register. Instabank kan dermed raskt beregne om du kan låne mer på boligen, forteller Robert Berg.
– I tillegg er det anvendelig som også kan brukes det til å refinansiere dyr gjeld. Vi ser også at relativt mange velger å låne til å finansiere bil, båt, eller bobil/campingvogn, sier Berg.

Les hvordan Bjørn Henrik og kona finansierte oppussing av utleieenhet i kjelleren med vårt lån her.

Dette er noen av fordelene med et lån med sikkerhet fra Instabank:
– Du kan låne opptil 7,5 millioner kroner
– Det er en heldigital og enkel prosess
– Renten vesentlig lavere enn ved et forbrukslån
– Det er uforpliktende og enkelt å sende inn søknad på mobil og fra datamaskin

Søk om lån med med sikkerhet med rente fra 3,99 %

Låneeksempel:
Nom.rente 5,7%. Eff.rente 6,32%, 800.000, o/24 år, kostnad: 732.049, Totalt: 1.532.049

Robert Berg, CEO i Instabank

Låneeksempel:
Nom.rente 5,7%. Eff.rente 6,32%, 800.000, o/24 år, kostnad: 732.049, Totalt: 1.532.049.

Søk om lån med rente fra 3,99 %

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.