Slik kan du spare penger på forsikringene dine

De færreste trenger å bruke forsikringene sine. Men når uhellet først er ute, er det lite du setter mer pris på. Nå lanserer Instabank forsikring med pakkerabatt for å utfordre de store selskapene – og gi deg større trygghet på enklest mulig vis.

Forsikringer redder deg fra de vanskelige eller ubehagelige situasjonene du kan komme opp i når du minst venter det. Men først og fremst er forsikringene dine en sikkerhet som gir deg litt bedre nattesøvn.

– Forsikring er rett og slett en uvurderlig trygghet i hverdagen. Likevel er det mange som har unødvendig dyre forsikringer, gjerne uten å være klar over det. Og det er ikke vanskelig å forstå, for jungelen av forsikringer er uten tvil svært uoversiktlig. Dette gjør Instabank nå noe med, fastslår banksjef Robert Berg.

Spar penger med pakkerabatt

Instabank er en av Norges ferskeste banker, og jobber hver dag for å fjerne barrierer mellom bank og kunde.

– Den samme målsettingen har vi nå når vi lanserer forsikring, sier banksjefen.

Samler du flere forsikringer kan du få opptil 30% rabatt på forsikringene. Jo flere forsikringer du velger å tegne, dess mer penger sparer du med andre ord.

– De aller fleste av oss har flere enn 3 forsikringer, men det er slett ikke uvanlig å ha dem spredt i ulike selskaper. Pakkerabatten du får ved å flytte alle forsikringene til oss, vil altså ikke bare spare deg for penger. Det vil også gi deg langt bedre oversikt, sier Berg.

Glem papirarbeidet

Å bytte til Instabanks forsikringer kunne ikke vært enklere.

– I likhet med banktjenestene våre, er også forsikringsløsningene digitale. Hos oss trenger du aldri mer å tenke på papirarbeid, sier Berg.

Hos Instabank kan du forsikre:

  • bolig (hus, innbo, hytte og hytteinnbo)
  • kjøretøy (bil, tilhenger, motorsykkel og campingvogn)
  • reiser
  • person (barn, død og ulykke)
  • båt (motorbåt og seilbåt)
  • husdyr (katt og hund)

Spar penger med en av markedets beste forsikringsløsninger – les mer her.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.

Nyhetsbrev fra Instabank

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips om hverdagsøkonomi, og inspirasjon til hjem og fritid.

Ved å legge inn din epost samtykker du til at Instabank kan lagre og behandle dine personlige data, og sende deg innhold.